"WinŠped carinska tarifa" za Android

robot1

Android aplikacija "WinŠped carinska tarifa" je dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play-u.
Više informacija možete pronaći OVDE

Kućno carinjenje

Nakon višegodišnje uspešne primene, sve više preduzeća i špedicija koristi našu aplikaciju za postupke kućnog carinjenja. Program "WinŠped 2" je jedan od prvih programa u Srbiji koji je omogućio primenu ovih postupaka!

Više informacija možete pronaći OVDE

Besplatan probni rad

BESPLATAN PROBNI RAD U TRAJANJU OD 30 DANA! KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Osnovni paket programa "WinŠped.log 2015", koji obuhvata obradu JCI i SD, kompletne šifarnike, pravilnik za popunjavanje i carinsku tarifu samo za 25.000 din. Program za NCTS od 19.000 din. Za više informacija o paketima programa kliknite OVDE...

Online carinska tarifa

"Online carinskoj tarifi" možete pristupiti preko glavnog menija našeg veb-sajta ili klikom OVDE

Online WinŠped carinska tarifa 2017 je dostupna preko odeljka "Web aplikacije" glavnog menija web sajta, ili direktno preko OVOG LINKA

Web aplikacija za online pretragu carinske tarife je ponovo dostupna!

U aplikaciji je omogućena pretraga aktuelne carinske tarife, kao i carinske tarife za narednu 2016. godinu.

Link za pristup web aplikaciji: http://carinska.tarifa.winsped.net

Aplikacija omogućava korisnicima on-line vođenje evidencije carinskih skladišta.

Vođenje evidencije je usklađeno sa propisanim načinom vođenja evidencije robe u carinskim skladištima, koja je utvrđena sa
"Uputstvom o jedinstvenom načinu vođenja evidencije za robu smeštenu u carinskom skladištu" (Službeni glasnik RS br. 68/2004) i objašnjenjem Uprave carina Republike Srbije .

On-line rad omogućava veliku fleksibilnost, jer NIJE POTREBNA NIKAKVA INSTALACIJA NI PREUZIMANJE PROGRAMA, a korisnik neće biti uslovljen korišćenjem određenog operativnog sistema, pa je rad doslovno moguć i na mobilnim platformama ili tablet uređajima !

Za pokretanje aplikacije dovoljan je bilo koji internet pretraživač (browser) novije generacije i pristup internetu. Korisnici se pomoću korisničkog imena i lozinke prijavljuju u aplikaciju i podaci su na taj način dostupni samo njima i potpuno su zaštićeni od pristupa neovlašćenih lica.

Ukoliko ste zainteresovani za našu aplikaciju, molimo vas da na gore navedenoj adresi aplikacije popunite prijavu za besplatni probni rad , kako bi Vam preko e-maila prosledili parametre za pristup.
Za razliku od demo pristupa, u toku besplatnog probnog rada, možete unositi svoje realne podatke, koji će biti vidljive samo vama.

Web adresa aplikacije: http://carskladista.winsped.net

Moguća je prijava za besplatan probni rad u trajanju od 30 dana!

Aplikacija omogućava korisnicima on-line izradu, štampu i evidenciju faktura.

Za sada je namenjena prvenstveno manjim firmama, koje ne vode sopstveno knjigovodstvo, već samo ispostavljaju fakture komitentima. On-line rad omogućava veliku fleksibilnost, jer korisnik neće biti uslovljen korišćenjem određenog operativnog sistema, pa je izrada i evidencija faktura doslovno moguća i na mobilnim platformama ili tablet uređajima ! Za pokretanje aplikacije dovoljan je bilo koji internet pretraživač (browser) novije generacije i pristup internetu. Korisnici se pomoću korisničkog imena i lozinke prijavljuju u aplikaciju i podaci su na taj način dostupni samo njima i potpuno su zaštićeni od pristupa neovlašćenih lica.

Za nove korisnike dajemo mogućnost besplatnog probnog rada u trajanju od 30 dana !

Ukoliko Vam ne odgovara ni jedan od ponuđenih šablona za izradu faktura, možete nam proslediti Vašu dosadašnju ili željenu formu fakture, a mi ćemo je realizovati prema Vašem zahtevu. Takođe, ukoliko želite da se u zaglavlju fakture štampa logo vaše firme, po registraciji za demo pristup aplikaciji, na e-mail adresu ćete dobiti i uputstvo za dostavu logoa.

Web adresa aplikacije: http://webfakture.winsped.net

Moguća je prijava za besplatan probni rad u trajanju od 30 dana!

Online carinska tarifa je od sada dostupna na novom poddomenu http://ctonline.winsped.com

Uz promenjen poddomen, aplikacija je dobila i nov izgled kao i nove mogućnosti pretrage.

LogoB3